HTML

Fallabdázz okosan

Meg tudhatod, hogy mi fán terem a fallabda.

Friss topikok

Archívum

Tisztelt Olvasó!

Jelen blog megpróbálkozik, azzal a gyakran lehetetlen küldetéssel, hogy rendet teremtsen a jelenlegi és leendő fallabda-szerető emberek fejében a „fallabda” fogalmáról, típusairól és szabályokról.

Ha eljutottál erre az oldalra feltételezem, hogy hallottál vagy már volt alkalmad kipróbálni ezt a (szerintem) fantasztikus sportot. Az első találkozás, az első benyomás, itt is, mint máshol nagyon fontos, hiszen ha rossz szájízzel jössz le a pályáról, akkor az megpecsételheti a kapcsolatotokat.

Az évek során volt már szerencsém minden fajta pályán, itthoni és külföldi játékossal is játszani, azonban még sem tartom magam szakértőnek a témában, így a leírtak kis fenntartással kell kezelni.

 

  • Ha valahol hibát találtok, akkor szóljatok és utána nézek.
  • Ha van kérdésetek írjátok meg és megpróbálok válaszolni rá, illetve
  • Ha van érdekes történetetek ezzel a sporttal vagy sportlétesítményekkel kapcsolatban, akkor küldjétek el nekem és postolom őket.

 

SzaSza

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fallabda.blog.hu/api/trackback/id/tr991730411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása